Sări la conţinut

Protectie PC Antivirus inteligenta

Sâmbătă - 13 - octombrie - 2007

 

Folosirea unui software antivirus sau antispyware piratat este in final asemenea unui oximoron ( antivirus piratat ). Antivirusul sau firewalul, precum si celalte tipuri de software au rolul de a te proteja de aceea cei care iti furnizeaza versiunea piratata, crackeri ( si nu spun hackeri fiindca ei sunt baietii buni, insa media foloseste notiunea gresit). Pana la urma depinde de cel care il foloseste, insa exista o metoda mai buna si mai eficienta sa folosesti software antivirus fara sa platesti nici un ban. Ai auzit de trial version? Trial version reprezinta versiunea unui software pusa la dispozitia unui utilizator, tu, un anumit numar de zile, pe gratis. Pentru a evalua, pentru a fi sigur ca acest antivisrus iti satisface nevoile inainte de a da bani pe el. Unele au 30 de zile, altele mai putin si doar cateva ofera mai mult de 30 de zile. In cele ce vor urma voi arata cum sa te protejezi un termen indelungta folosind numui software Trial version, precum si locul unde vei gasi sa le downloadezi.

BitDefender Total Security 2008 (32 bit version)
Trial time: 30 de zile

Norton 360
Trial time: 15 de zile
Trebuie completat un mic formular inaite de a downloada !
Kaspersky Internet Security 7.0
Trial time: 30 de zile
Trebuie folosit o casuta de email pentru a primi linkul de downloadare!
Panda Antivirus + Firewall 2008
Trial time: 30 de zile
Trebuie completat un mic formular inaite de a downloada ! Siteul este in germana!
McAfee VirusScan Plus 2007
Trial time: 30 de zile

Trend Micro AntiVirus plus AntiSpyware 2008
Trial time: 30 de zile
Atentie pentru instalare necesita Internet Explorer 6 or later! Cam urat.
F-PROT Antivirus
Trial time: 30 de zile

AVG Anti-Virus plus Firewall 7.5
Trial time: 30 de zile
Trebuie folosit o casuta de email pentru a primi linkul de downloadare!

Si mai exista si alte optiuni. Aceste trial version impreuna au o durata de 225 de zile, asta inseamna ca poti utiliza 225 de zile software antivirus nepiratat si gratis la calitate de software cumparat. Pana cand cele 225 de zile vor trece vor aparea alte versiune ale acestor software astfel incat ciclu se poate repeta.

Singura problema este faptul ca trebuie uneori sa completezi mici formulare si sa instalezi si stergi la fiecare 30 de zile cate un antivirus. Solutia este sa cumperi un antivirus si sa il folosesti numai pe acela, dar desigur costa bani.

Edit ( o sa mai completez lista cu alte nume, stay tuned) :

NOD32 Antivirus
Trial time: 30 de zile
Trebuie completat un mic formular inaite de a downloada !

Reclame
6 comentarii leave one →
 1. cicom3nd3z permalink
  Sâmbătă - 13 - octombrie - 2007 5:31 pm

  Consider AV-Comparatives (Independent comparatives of AV Software) ceva mai serios decat About.com. NOD32 iese bine in testele lor, la fel si in testele vBuletin. Ar trebui mentionat si acest produs, mai ales ca versiunea trial nu are si alte limitari sau pop-up-uri.

 2. Sâmbătă - 13 - octombrie - 2007 8:38 pm

  Numele amintite mai sus nu reprezinta un top anume, sunt alese cele mai cunoscute antiviruse. E adevarat NOD32 este un optiune de luat in seama, dar ca el mai sunt multe altele. O sa trec si nod32 si o sa caut si alte nume care ofera versiuni trial, ca sa avem o lista cat mai cuprinzatoare 🙂

 3. cicom3nd3z permalink
  Luni - 15 - octombrie - 2007 3:35 am

  Nod32 poate fi dld si de pe http://www.eset.ro, atat in versiunea in limba romana cat si cea in limba engleza. Avantajul fiind ca nu este necesar sa completezi acel formular cu e-mail si nume.

 4. one girl permalink
  Duminică - 21 - octombrie - 2007 11:17 pm

  si…tot n-am intzeles…ce are un antivirus/firewall crackuit??atat timp kt am kaspersky pana in 2010,de ce as vrea sa folosesc 10+ variante ptr 225 zile??

 5. Luni - 22 - octombrie - 2007 1:33 am

  e simplu. rolul firewall-ului este sa te protejeze de de cei care crakuiesc. si asta e partea bizara, iei protectie de la cei de care vrei sa te protejezi. E ceva de genul, iau otrava de sobolani de la sobolani. Sansa ca firewallu sa nu functioneze cum trebuie este amre din cauza ca ei pot lasa o ortita pentru ei ca sa poata intra la tine. Dar de sigur, ca sa fiu realist, daca nu ai informatie de rang major ce trebuie protejata, poti folosi orice vrei tu. eu am oferit o alternativa la software-ul crakuit, insa realitatea este ca se poate sa ai cum zici tu un kaspersky crackuit pana in 2010 si sa traiesti fara probleme. sper ca te-am lamurit .. 🙂

 6. Joi - 10 - ianuarie - 2008 7:59 am

  Thank for your information.

  This top 10 antivirus software review please go to http://www.blockvirus.info

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: