Sări la conţinut

Singur intre nebuni

Marți - 16 - octombrie - 2007

„Intr-o lume nebuna, nebunul este rege.”

Cum poti sa strici o zi frumoasa? Simplu, foarte simplu.

Gaseste una bucata profa de romana si bago intr-o clasa cu 30 de elevi majori si vaccinati, plin de hormoni ( de crestere) din gat pana la calcai. Cauta si gaseste vreo doi litri de vreme posomorata si aer plictisit, agita putin si adauga vreo 6-7 intarziati care uita sa isi mai ceara scuze cand intra in clasa, dar sa fie in sange.
Asteapta putin peste 4 minute, astfel incat praful si intarziatii sa isi faca efectul, dupa care apasa butonul pe care scrie „Inchide procesul gandirii”. Esti gata sa intri in actiune.

Atunci cand profesoara incepe sa puna absente, tu domnule, daca ai ceva de zis, zi, fara sa iti pese daca e bine sau nu, fiindca oricum nu conteaza, gandirea ai oprit-o la pasul anterior, deci zi ce ai de zis, si zio tare si clar sa priceapa tot norodul.Ceea ce ai de spus nu conteaza prea mult, trebuie doar sa fie din clasa „Reclamatii”, Capitolul „Fara respect”, Articolul ” Ma doare in cur de ce zici tu si de cine esti tu”. Pe langa acestea trebuie neaparat sa iti exprimi nepasarea si superiorismul bucatii tale de neuroni, ca sa iasa treaba cat mai fraged posibil. Pe langa asta adauga putine amintiri similare din istoria recenta, mai lasa ceva timp prafului sa isi faca treaba, si apoi dai cu bomba Rx-101* ( foarte top secret ). Si gata ai minat terenul cu suficiente bombe sa distrugi trei armate germane si vreo doua din fostu’ imperiu roman.

Urmatorul pas in a reusi sa produci un produs final de calitate cat mai superioara, atunci cand se va lansa intrebarea „A invatat cineva pentru astazi!”, raspunsul trebuie sa fie o tacere rece, atat de rece incat frigul asta de la noi ar igheta el insusi. – si booom ai reusit. Congratulations!

* Bomba Rx-101, bomba de fabricatie germana, ce contine idei neo-fasciste cu mesaje subliminale, care in finalitate duc spre ” Eu stiu mai bine ca tine si ar trebui sa faci ca mine!”

________________

Si toata faza e reala, s-a intamplat ieri in clasa mea. Daca ai intampinat ceva dificultati in a ma intelege, nu iti face griji, nu am vrut sa ma fac inteles de toti si toate. E subliminal 😀

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: