Sări la conţinut

Guma pentru creier

Duminică - 9 - decembrie - 2007

think gumDesi pana acum in lumina stiintei moderne ( si a spam-urilor) erau penisurile noastre ( cum sa le marim, stimulam, colora, parfuma, lubrifica si alte alea), iata ca exista si oameni care s-au oprit din a admira si a incerca sa imbunatateasca penisul uman, si au scos si ceva pentru creierul nostru.

Fara prea multa introducere, ca strica, Param Pam Pam … Lume Lume ete Guma pentru cei inceti la minte si nu numai:Think Gum.

Aceasta incredibila inventie (serios chiar incredibila, credeam ca mai intai va aparea o guma care iti stimuleaza coaiele sau ceva de genul) se lauda ca contine, pe langa relativ MARE cantitatea de cafeina, ginkgo biloba si bacopa monnieri, doua suplimente de tip „boschete” care se pare ca au proprietatea de a stimula si imbunatati memoria si concentrarea.

Gandestete, acest produs va revolutiona viata ta. Pentru cei cu servici, guma aceasta ii va ajuta sa tina minte toate detaliile plicticoase din viata ta de muncitor prost platit. Pentru cei cu scoala, guma asta te va ajuta sa tii minte cand ai chiulit, sa sti pe ce zile sa iti iei scutirea de la tipu de la coltul scolii. And so on …

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: