Sări la conţinut

Misiune Imposibila 112: Salvati Porcu’

Marți - 18 - decembrie - 2007
tags: ,

smurd

Acum o jumatate de ora am crezut ca o sa mananca coliva. Doua mari masini de la Smurd s-au oprit la vecinul vizavi de mine, iar eu stiind ca asta, vecinul, are probleme de sanatate, am crezut, ca poate, poate, acum de Craciun, mananc coliva. Pai n-a fost sa fie, n-a murit nimeni, adica de murit a murit cineva, dar nimeni de care sa ne pese atat de mult incat sa-i facem coliva. Murise, exact v-ati prins, porcul domle.

Deci doua masini Smurd, sa mentionez ca erau cu luminitele aprinse, au venit, la vecinulporc meu, pentru ca i-a „murit” porcul. Am vazut trei nene. Unu a carat capul porcului, altul pulpele din spate, curu’, sau cum s-o numi ca nu o am cu anatomia porcilor, iar celalalt a carat o bucata de sorici. Sorici frate! Si au pus porcul in masina aia noua si frumoasa cumparata din banii statului, banii mei mancamiar, pe echipamentul ala de costa mai mult decat ficatul si o bucata din plamanul meu. Si fac pariu ca si benzina era tot din banii mei … bine lu’ tata.

Mama lor a draqu de romani care zic ca sunt saraci. Cum sunteti saraci mah? Cand ne permitem sa caram porci transati in masini super scumpe si super echipate! Noi romanii suntem bogati, toti, numai ca nu stim asta.

Si in timp ce cautam porci pe google am gasit la porc transat o imagine care arata multe dar spune putine. Ma gandesc cine era porcul si cine era transat.

porc transat porn

* am uitat sa mentionez ca imaginea de mai sus va apare numai daca nu ai nici un filtru de la google activat. standard imaginile ca aia de sus, sunt blocate si nu ajung la tine.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: