Sări la conţinut

De ce Dumnezeu e Nashpa

Miercuri - 12 - martie - 2008
tags: ,

Toti oamenii se nasc cu un nas si zece degete,
dar nici unul nu se naste cu notiunea de Dumnezeu.
-Voltaire

Atotputernicul si Atotmagnificul Super-Uber-Mega-Cool Zeu pe care noi il numim Dumnezeu, este un om invizibil care traieste in nori. De acolo El ne-a aruncat doua tablete cu 5 legi fiecare (asta inseamna 5 + 5= 10, ca nu degeaba termin Mate-Info), ca sa le cinstim si respecta chiar daca ne place sau nu, fiindca daca nu le respectam si cinstim cumsecade, smecherul asta ne arunca in iad, sa stam acolo o vesnicie sa ardem in focul etern al pacatelor noastre … dar ne iubeste. Ne iubeste incredibil de mult.
Desi este Atotputernic, Atotmagnific, Atotstiutor, Atotganditor, AtotAtot si Super-Uber-Mega-Cool pe deasupra, El are nevoie de … BANI . Are nevoie incontinuu de bani, si ne cere noua sa il imprumutam, ca ne plateste el inapoi cand ajungem in rai. Asta daca ajungem acolo. Foarte tare!
Se intampla ca atunci cand ai nevoie de el, adica ai mare nevoie de el, nu doar ca sa iti ia pisica din copac, El nu este acolo ca sa te ajute. Trebuie sa te ajuti singur. Asta iti face tipu caruia ii daruiesti credinta, iubire si bani. Multi Bani. Foarte convenabil!

Deci in concluzie Dumnezeu e Nashpa.

Reclame
3 comentarii leave one →
 1. kaisha permalink
  Joi - 13 - martie - 2008 2:56 pm

  Desi nu’s mai deloc religioasa….consider ca nu Dumnezeu cere bani, ci OMUL. Acelasi om care le face pe toate. Institutia bisericii are nevoie de bani. De asta e si asa puternica, pentru ca dintotdeauna a avut fonduri uriase.

 2. Joi - 13 - martie - 2008 3:18 pm

  OMUL a scris biblia, dar sub indrumarea lui Dumnezeu, ce convenabil
  OMUL cere bani, dar in numele lui Dumnezeu, ce tare 🙂
  Dar puterea ii scade, si ii scade rapid, din simplul fapt ca tinerii din ziua de azi, ca noi, sunt mai greu de convins 🙂

 3. kaisha permalink
  Joi - 13 - martie - 2008 8:09 pm

  Mda…pentru ca traim intr-o lume in care puterea lui Dumnezeu nu mai are nici o insemnatate. Si nici nu credem in ea,pentru ca am vazut ca nu Dumnezeu ne ajuta, ci noi ne construim viata.Nici in soarta nu mai credem :)) Eu una privesc religia si biserica ca pe o traditie, adica am observat ca tot ce inseamna religie este echivalent cu traditie.In fine, nu dezvolt acum ideologia mea teologica.Eu una nu cred in Dumnezeu,cel putin nu in Dumnezeul inventat de oameni.Insa recunosc ca Biserica Ortodoxa a fost o institutie care a facut multe lucruri bune pentru poporul roman si a avut un rol pozitiv in istorie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: