Sări la conţinut

La multi ani domnule Diriginte :)

Miercuri - 19 - martie - 2008

Astazi am fost nevoit sa ajung la scoala cu 10, DA, spun 10 minute mai devreme decat de obicei. Crima! Motivul a fost faptul ca azi a fost ziua, cred ca de nastere, a dirigului. Om bun si de treaba as putea spune :), poate chiar intelegator.

Dirigul ne-a spus mai de mult ca nu ii plac surprizele, insa noi ( adica ei care s-au ocupat, ca eu am aflat totul cand a aflat si dirigu) exact asta i-am planuit. Am cuparat una bucata tort, una bucata sampanie cu alcool special ptr. dirig, care desigur a bagat-o intr-o punga si a scos-o cat mai repede din scoala. Noi am servit suc si samapanie fara alcool. Fara ALCOOL! Oficial nu s-a baut alcool in clasa. Oficial nu a existat alcool in scoala. Oficial nu a exista alcool pe o raza de 2 km de scoala.

O faza comica. Noi toti pregatiti cu confetti si pofta de cantat, usa se deschide, si bang intra un coleg intarziat. Cineva cu nervii incordati arunca confetti. Cat peaci sa aruncam si noi ceilalti ca oile. 😀
O alta faza a fost cu lumanarile. Le-au aprins cand au vazut ca dirigu vine spre clasa, insa deoarece si laboratorul de biologie este tot langa clasa noastra, dirigu a trecut mai intai pe acolo, si ne-a lasat sa steptam ceva timp. Lumanarile nu erau lumnari clasice, erau lumanari pe care nu le poti stinge doar sufland in ele, si au devenit o mica problema. Rezolvarea a fost sa tipam ca poate ne aude dirigu si vine mai repede. Fapt care s-a si intamplat.

Dupa ce a bagat capul pe usa si a vazut ce il asteapta s-a intors si a inchis usa. Statea cu spatele intors spre usa. Probabil incerca sa se pregateasca, fiindca se pare ca a fost o adevarata surpriza pentru el. Chiar si cadoul a fost unul neasteptat. Nu, nu a fost un ceas de mana, desi ceasul era prima varianta.

Si niste poze 🙂
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Reclame
2 comentarii leave one →
  1. kaisha permalink
    Miercuri - 19 - martie - 2008 10:19 pm

    super tare….bravo.Ceva de genul am pregatit si noi doamnei diriginte anul acesta.Desi nu era necesar sa facem asta ca sa isi aduca aminte de noi :)) A fost frumos.Insa noi CHIAR am baut alcool in scoala atunci 😛

  2. marian permalink
    Sâmbătă - 17 - mai - 2008 6:57 pm

    ce petrecere!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: