Sări la conţinut

Cum sa omor timpul

Sâmbătă - 9 - august - 2008

Ma plictisesc de moarte si nu gasesc nimic de facut ca sa scap de ea.

Televizorul nu e o optiune. Jumatate din emisiuni sunt cretine, iar cealalta jumate e plina ba de show and talk idiote precum convorbirle trinitas si chestia aia cu elodia de pe, what’s the name … otv. Discovery and altele asemenea au documentare de acu’ 10 ani, pe care le dau reluare de nspe ori. Poate as pierde cateva ore cu desene animate dar nu ai nici de alea unde sa vezi. Cartoon N mai e ceva de el dar am vazut cam tot ce era mai interesant cand eram mic si prost. Restul de programe cu desene sunt smechere si baga jumatate din timp reclame.  Si nu ma deranjeaza reclamele cat ma deranjeaza desenele lor. Anime-uri tampite cu animalute si tot felul de ciudati cu arme care mai de care mai mai si de ciudate forme. In conzlusie televizorul nu e optiune.

As putea sa fac nimic, dar am incercat de nenumarate ori si nu mai merge. In tineretea mea mergea perfect facutul de nimic, dar acum nu da nici un rezultat si m-am prins de ce. Fiindca in tinerete chiar aveam ceva de facut, ba de invatat, ba de facut cate ceva prin camera sau ajutat parinti, si fiindca chiar aveam ceva de facut, faptul ca faceam nimic din acestea si doar stateam si ma minunateam cat de minunat pot fi, era chiar relaxant si deloc plictisitor. Acum e total invers.

Sa citesc? Nahh. Prea sofisticat. Eu sunt un om simplu.

Sa dau din picioruse prin parc? Prea gay.

Am incercat sa pescuiesc. Locuiesc pe malul Dunarii ce dreaq. Dar se pare statul in soare ore in sir cu scopul de a beli ochii la o pluta colorata nu e de mine. Mai ales cand adaugi un miros puternic de peste proaspat!

Am skateboard. Dar de 4 ani zace mort si plin de praf fiindca e grele sa il faci sa te asculte, si in plus as arata cam idiot pe un skateboard. Il pastrez pentru copii mei.

Cum as putea omori eficient timpul si in acelasi timp sa scap de plictiseala? Mai sunt 6 saptamani pana cand incepe viata de student a subsemnatului.

Ma puteti ajuta?

Reclame
2 comentarii leave one →
  1. Sâmbătă - 6 - septembrie - 2008 7:56 pm

    Nu. Aceeasi problema o am si eu. Imi mai omor timpul citind :p, iesind cu prietenii sau plecand in vacante scurte, dar utile. Oricum pana la 1 octombrie nu mai e mult, si timpul trece repede

  2. Sâmbătă - 6 - septembrie - 2008 8:12 pm

    trece greu …. :/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: